HinnastoEsittelyt
YritysYhteystiedot

Yritys

Helsingin Kiinteistökauppa LKV:n löydät Helsingin Laajasalosta, Kauppakeskus Saaren toisesta kerroksesta. Kauppakeskuksen pysäköintihallissa on runsaasti tilaa ja ilmainen 2 tunnin pysäköinti. Herttoniemen metroasemalta on vain muutaman minuutin bussimatka.

 

Oikea koti löytyy vain asunnonetsijää kuuntelemalla.
Helsingin Kiinteistökauppa LKV tarjoaa luotettavaa ja yksilöllistä palvelua, halusitpa ostaa, myydä tai vuokrata. Me pidämme huolta, että teet aina hyvät kaupat.

 

Arvoisat ostajat ja toimeksiantajat
Tavoitteenamme on aina onnistunut kauppa kaikkien osapuolten kannalta. Hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi käytettävissämme on alan merkittävimmät yhteistyökumppanit ja työvälineet.

 

Kiinteistönvälitysala kehittyy ja muuttuu koko ajan ja on tärkeää pysyä kehityksen mukana päivittämällä jatkuvasti ammattiosaamistamme. Sen varmistamiseksi käytössämme on myös eri alojen asiantuntijapalvelut.

 

Rakennusalalla toimimme hyvin luotettavien ja ammattitaitoisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Koti on kallis, useimmille elämän suurin hankinta, ja pyrimme toimimaan niin, ettei siinä tulisi pettymyksiä.

 

Tervetuloa Kiinteistökauppaan!