Laajasalolaista kiinteistönvälitystä

LKV Laajasalo

Oikea koti löytyy vain asunnonetsijää kuuntelemalla. Helsingin Kiinteistökauppa LKV tarjoaa luotettavaa ja yksilöllistä palvelua, halusitpa ostaa, myydä tai vuokrata. Me pidämme huolta, että teet aina hyvät kaupat.

Tavoitteenamme on aina onnistunut kauppa kaikkien osapuolten kannalta. Hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi käytettävissämme on alan merkittävimmät yhteistyökumppanit ja työvälineet.

Kiinteistönvälitysala kehittyy ja muuttuu koko ajan ja on tärkeää pysyä kehityksen mukana päivittämällä jatkuvasti ammattiosaamistamme. Sen varmistamiseksi käytössämme on myös eri alojen asiantuntijapalvelut.

Rakennusalalla toimimme hyvin luotettavien ja ammattitaitoisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Koti on kallis, useimmille elämän suurin hankinta, ja pyrimme toimimaan niin, ettei siinä tulisi pettymyksiä.

Palvelemme asunnon ostossa, myynnissä ja vuokrauksessa Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla.

Laajasalolaista kiinteistönvälitystä

Toimistomme sijaitsee verheässä ja merellisessä, kovaa vauhtia kasvavassa ja kehittyvässä Helsingin Laajasalossa.

yhteystiedot-helsingin-asuntokauppa-lkv

Saareen rakennetaan jatkuvasti uusia asuntoja, palveluita ja liikenneyhteyksiä. Mm. Suomen pisimmän sillan, reilun kilometrin mittaisten Kruunusiltojen tavoitteena on valmistua vuonna 2025 ja uuden raitiotien aloittaa toimintansa vuonna 2026.

Laajasalossa asuu tällä hetkellä noin 16 000 asukasta, ja vuoteen 2030 mennessä alueelle muuttaa noin 20 000 uutta asukasta. Saaren asuinrakentaminen keskittyy Yliskylään, josta kehittyy Laajasalon keskusta. 2030-luvulla puolestaan on määrä aloittaa Yliskylänlahden asuinalueen rakentaminen, jonne tulee asuntoja noin 1700 asukkaalle.

Uusia asuntoja rakennetaan pääasiassa raitiovaunureitin läheisyyteen, jonne myös uudet rakennettavat kaupat ja muut palvelut sijoittuvat. Saaressa sijaitsee tällä hetkellä mm. vuonna 2018 valmistunut kauppakeskus, kouluja, päiväkoteja, terveysasema ja kehittyvä liikuntapuisto. Asukasmäärän kasvaessa palveluita lisätään.

Tervetuloa laajasalolaiseen Kiinteistökauppaan!

Мы обслуживаем так же на русском языке!

pouttu-susanna

Susanna Pouttu

kiinteistönvälittäjä, LKV, osakas

040 350 6003

susanna.pouttu@kiinteistokauppa.fi

granden-nico

Nico Grandén

kolomiets-anna

Anna Kolomiets

man-silhouette

Susanna Blomfeld

Kiinteistöassistentti

Tule meille töihin!

Etsimme tiimiimme LKV-tutkinnon omaavaa myyntitaitoista, ahkeraa, asiakaspalveluhenkistä ja alasta aidosti kiinnostunutta kiinteistönvälittäjää mukaan tiimiimme. Tarjoamme sinulle alan asiantuntijoiden tuen, vaihtelevan työn, uusimmat työkalut ja mahdollisuuden menestyä kanssamme.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi sähköpostilla osoitteeseen: susanna.pouttu@kiinteistokauppa.fi

Harkitsetko asunnon myyntiä?

Tilaa ilmainen arviokäynti!